Ars Italica – Oscietra Classic Caviar
Fra 499 kr.
Ikke på lager
Oplev en verden af luksus og raffinement med den enestående Oscietra Classic caviar. Med dens glatte, fløjsagtige tekstur og karakteristiske bronzepletter vil denne caviar fortrylle dine smagsløg og efterlade dig med en uforglemmelig smagsoplevelse. Oscietra Classic perlerne er af en god størrelse, og farven spænder fra mørkegrå til mørkebrun med varme ravfarvede nuancer.
Ars Italica – Oscietra Classic caviar
Diameter: God (2,7 mm / 3,0 mm)
Farve fra mørk grå til mørk brun
Tekstur: Fløjlsagtig, kompakt, bronze-reflekterende
Karakter: Kompleks, afbalanceret og ret vedholdende
Aromatiske noter: Hasselnød, smør, østers.
Ingredients: STØR ROGN (FISK)
(Acipenser gueldenstaedtii), Salt
Konserveringsmiddel: E285
Opdrættet i Italien
Opbevaring 0 til +4 °C
Næringsindhold pr 100g:
Energi: 1045 kJ / 249 kcal
Fedt: 16,7 g – her af mættet fedt: 4,1 g
Kulhydrat: 1,6 g – her af sukker: 1,3 g
Proteiner: 23,5 g – Salt: 3 g
Bæredygtig produktion af stør caviar
I Po-dalen i provinsen Brescia i det nordlige Italien, et område rigt på frisk kildevand, opdrættes støren, som vores luksus caviar kommer fra.
De unikke egenskaber ved det rene vand i området er grundlaget for det fremragende økosystem, der sikrer at vores caviar er et luksus produkt som hører til de mest udsøgte delikatesser i verdenskøkkenet.
Støren vi vælger fra er “Friends of the Sea” certificeret for den bæredygtige tilgang, der benyttes i avlen, og hele produktionsanlægget er certificeret “BRC” og “IFS high level” – hvilket er helt unikt i støravlernes og kaviarproducenternes verden.
Bæredygtig produktion af stør caviar
I Po-dalen i provinsen Brescia i det nordlige Italien, et område rigt på frisk kildevand, opdrættes støren, som vores luksus caviar kommer fra.
De unikke egenskaber ved det rene vand i området er grundlaget for det fremragende økosystem, der sikrer at vores caviar er et luksus produkt som hører til de mest udsøgte delikatesser i verdenskøkkenet.
Støren vi vælger fra er “Friends of the Sea” certificeret for den bæredygtige tilgang, der benyttes i avlen, og hele produktionsanlægget er certificeret “BRC” og “IFS high level” – hvilket er helt unikt i støravlernes og kaviarproducenternes verden.